Monday, 18 December 2017

SPEND TIME ZURA AND THE GENG




14 October 2017 
MEMORI BULAN OKTOBERšŸ‘¦

kisahnya semua housemate balik ke kampung, and kami bertiga tak tahu dah nak buat apa. 
jadinya dengan masa terluang ni pergi hilangkan kejap strees dengan keluar makan dengan ain and kat.

walaupun sekejap tapi cukup bermakna memori yang kita dapat.

"spend your time with the love one"






muka happy sebelum keluar dari rumah

tunggu turn karaoke hehe 


lepas makan makan kitorang decide pergi karaoke dekat Low Yat Kuala Lumpur, murah sangat, 3 jam RM6 per person. best kan. 


try lah untuk luangkan masa dengan kawan kawan di hujung minggu. jangan sia sia masa muda kita, simpan kan sebagai memori.  

No comments:

Post a Comment